Ovakav vokal rijetko čujete! Talentirani kantautor Hoodooleen u pjesmi “I Found”
19. travnja 2019.
Music Box (6921 Članci)
Podijeli

Ovakav vokal rijetko čujete! Talentirani kantautor Hoodooleen u pjesmi “I Found”

Na regionalnoj glazbenoj sceni osvanula je nova pjesma „I Found“ samozatajnog, talentiranog i iskusnog umjetnika Hoodooleena.

Neki ćete ga možda prepoznati po umjetničkom imenu, glasu ili pak po stilu, a nekima će ovo sigurno biti otkriće i melem za uši. Bez previše priče o autoru, jer se o njemu ionako ništa ne zna, koncentrirajmo se na pjesmu koja nam je odmah zapela za uho.

„Mislim da sam napokon našao sebe, ali nije mi prvi put da to mislim. Nije u životu uvijek lako naći ono što tražite. Nekad ni ne znate što tražite, a kamoli da to što tražite već imate.“ komentirao nam je Hoodooleen pjesmu te dodao: „Dođe onaj tren u životu kada vam je dosta svega i kad vam se čini da je jedina opcija odustati i nestati na nekom otoku ili negdje u planinu gdje vas nitko neće prepoznati. Pošto su mi planine i pusti otoci daleko, onda sam valjda kao zamjenu napisao pjesmu za koju također nisam imao namjeru da je itko čuje, prevarili su me.“

„Stvar je u tome što ništa ne znam o svojim pjesmama, samo ih znam odsvirati i otpjevati.“ kaže Hoodooleen. Pjesmu „I Found“ prati i videospot koji je snimao i montirao renomirani redatelj videospotova, čije ime u ovom slučaju također ne žele otkrivati.