Stjepan Lach inspiriran rođenjem sina objavio novi singl In
25. travnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Stjepan Lach inspiriran rođenjem sina objavio novi singl In

Posebnom emocijom u glasu Stjepan Lach otpjevao je novu pjesmu „Slavimo ljubav“ čiji ga je tekst duboko ganuo jer se više no ikada može poistovjetiti sa stihovima „slavimo ljubav koja živi između nas, držimo sreću među našim prstima“ obzirom da je prije dva mjeseca postao otac te spoznao istinsku sreću.

Stjepan dokazuje kako je moguće usporedno voditi lijep obiteljski život i graditi glazbenu karijeru koja se temelji na kvalitetnim pjesmama u kojima njegov topao i prepoznatljiv vokal dolazi do punog izražaja. Singlove „Nije važno“, „Prava razlika“ i „Više od ljubavi“ publika je odlično prihvatila, a Stjepan vjeruje da će se mnogi dobri ljudi pronaći i u najnovijoj pjesmi jer nosi zaista pozitivnu poruku.

„Iako eksplicitni tekstovi izazivaju veći interes, ja svojim pjesmama želim promovirati vrijednost svakodnevnih, možda na prvi pogled i banalnih stvari, ali nekad je živjeti normalno najteže jer zahtjeva puno samodiscipline. Bilo bi neiskreno da živim jedno, pjevam nešto deseto… nit vodilja uvijek će mi biti ljubav u svim oblicima“, kaže Stjepan o svom glazbenom putu koji ga je doveo i do prve suradnje s autorom Đurom Ravenšćakom zaslužnim za glazbu i stihove koje je predivnim aranžmanom obogatio Domagoj Pavin. Pjesmu prati videospot u režiji Ninac produkcije u kojem Stjepan pokazuje svoju zaigranu i opuštenu stranu, ali i do sada skriveni plesački talent.

U petak 26. travnja Stjepan će održati koncert u popularnom zagrebačkom Maksi Pubu, a publika će tom prigodom uživati i u live izvedbi aktualnog singla „Slavimo ljubav“.