23. travnja 2017.
Music Box (10946 Članci)
Podijeli

Saša Novak 29.4. u Hard Placeu – dobra svirka i velika iznenađenja!

Na pitanje kako to da se odlučio ponovo za “Hard Place”, Saša izjavljuje: “ne samo da mi je taj dan ostao u sjećanju zbog emocija koje se ne mogu ni na koji način ponoviti jer se naime radi o povratničkom koncertu nakon više od 20 godina pauze, nego je i Hard Place izuzetno dobar rokenrol klub, osjeća se dobri duh rokenrola”.

I ovaj put se Saša pobrinuo za iznenađenje. Osim što se uz njega na pozornici pojavljuju sjana imena zagrebačke rock scene ( Piko, Udo, Toni ), Saša ima i goste: “Vis Pardon”. Bend koji uz producentsku palicu Pike Stančića i svojim nastupom dokazuje da pred njima stoji bogata muzička budućnost.

Iznenađenjima tu nije kraj. Svakom posjetitelju Saša daruje specijalno download izdanje svog EP-a iz 2011. godine sa naslovom: “Once upon a time”. Na pitanje kako da se odlučio na taj korak, sa smješkom odgovara: It`s only Rock`n`roll, but I like it!

Saša je ovih dana boravio u Hrvatskoj, sa bendom je uvježbavao novi materijal, a isto tako i snimao video spot za svoj novi single “Povedi me” koji se uskoro treba pojaviti na tržištu. Riječ je o ljubavnoj pjesmi sa veoma naglašenim ritmom, modernom produkcijom i pjevnim refrenom koji će zasigurno osvojiti kako mlađu tako i stariju publiku. Na pjesmi gostuje kao i obično Sašina kćer Filia, i svojim ljupkim glasom obogaćuje pjesmu.

Je li na pomolu juriš i na hrvatske top liste?
Usput saznajemo da se njegov zadnji Hit single “Morgen” u međuvremenu vrti ne samo u Njemačkoj i Austriji, nego su radio postaje iz Danske, Švicarske i Grčke pokazale interes, i uvrstile pjesmu u svoj program. Još jedan dokaz da dobra muzika ne poznaje granice.