Destiny’s Child postaju mjuzikl koji stiže na kazališne daske 2020. godine!
27. travnja 2019.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Destiny’s Child postaju mjuzikl koji stiže na kazališne daske 2020. godine!

Otac jedne od članica popularnog all girl pop sastava Destiny’s Child, Beyoncé, najavio je kako će 2020. godine krenuti u realizaciju mjuzikl “Destiny’s Child”.

Mjuzikl bi se trebao zvati “Survivor: The Destiny’s Child Musical”, a pratit će rad ove grupe od njihovih skromnih početaka do samog vrha svjetske pop scene.

“Mislim kako je vrijeme da svijet dobije priliku čuti, vidjeti i osjetiti uspone i padove koje sam imao kao suprug, otac i menadžer koji je riskirao sve kako bi pronašao snove – tuđe i svoje”, rekao je otac Beyoncé, Mathew Knowles.

Projekt će raditi Je’Caryous Johnson koji je radio na biografskom mjuziklu Snoop Dogga “Redemtion of a Dogg”.

“Moja misija je ispričati priče naših legendi i zapečatiti njihovu ostavštinu u povijesti ovog svijeta, ali ova priča je vrlo draga meni, kao rođenom Houstonianu. Dolazimo iz istog grada i imam posebnu vezu s Destiny’s Child. Mogu uvjeriti njihove obožavatelje, kao i moje, da ću dati sve od sebe kako bih ispričao ovu priču i pobrinut ću se da ovo bude najveći show kojeg su ikada iskusili”, rekao je.

Premijera mjuzikla bit će u Houstonu 2020. godine, a nadaju se kako će doći i na daske Broadwaya i West Enda kasnije te godine.