Novi electro festival u Hrvatskoj, Sonic Festival, poziva vas na najimpresivniju lokaciju u Hrvatskoj
16. lipnja 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Novi electro festival u Hrvatskoj, Sonic Festival, poziva vas na najimpresivniju lokaciju u Hrvatskoj

U Dubrovniku 8. i 9.rujna na tvrđavi Lovrjenac održava se prvo izdanje SONIC festivala pod nazivom SONIC Sunset Session.

SONIC festival novo je ime na electro sceni Hrvatske koje će odabirom lokacije zasigurno oduševiti svoju publiku. Po prvi puta poznata Dubrovačka tvrđava Lovrjenac na dva dana postaje nezaobilazna lokacija za sve ljubitelje elektronske glazbe. Festival svoje prvo izdanje predstavlja u konceptu sunset sessiona kako bi posjetiteljima pružili nezaboravni doživljaj kako same lokacije tako i cjelokupnog eventa. Na jedinstvenoj ljetnoj pozornici svoje beatove zavrtjet će omiljena imena svjetske i regionalne house i techno scene. Na SONIC festivalu će nastupiti etablirani talijanski producent i DJ Marco Faraone kao i popularni Jamie Roy koji je vrlo brzo postao jedan od go-to DJ-a Ibize.

Na festivalu će se predstaviti i popularna regionalna imena: Danijel Čehranov, Dea Tosh, NEROA, Brigitta & MattButt.

Budite dio nesvakidašnje atmosfere u jednom od najljepših gradova svijeta i po prvi puta ikad zaplešite na podiju tvrđave Lovrjenac. Ulaznice za SONIC festival 8. i 9. rujna mogu se kupiti preko Entrio sustava od 1. srpnja.

Foto: Promo