Zagrebački indie rockeri Orvel u KSET-u promoviraju novi album!
28. travnja 2019.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Zagrebački indie rockeri Orvel u KSET-u promoviraju novi album!

U četvrtak, 2. svibnja zagrebačka indie grupa Orvel dolazi u KSET promovirati novi album “DIV”, a kao podršku dovode mladi bend Hana ne zna da se šali.

Nastavak priče je njihov drugi album “DIV” koji je, za razliku od prvijenca nastalog snalaženjem s raznoraznim spravama, ritam mašinama, bubnjarima i uz pomoć prijatelja, nastao kao produkt cjelovitog benda u kojem svatko svira svoj instrument. Album donosi deset novih pjesama od kojih je osam pjevajućih i dva instrumentala, a neke od njih ste već imali prilike čuti u obliku singlova i video spotova u vlastitoj produkciji.

Sam naziv albuma ironičan je naziv za prostor i studio od nekoliko kvadrata u kojem je nastao Orvelov prvi album te istovremeno njihova kratica za “Divno i Veliko” i “Dosta isti versova”, obje od kojih su u srcu ovog DIV-a. Također, tumače ga kao i metaforičku planinu koju predstavlja drugi album svakog benda, a kojom se grupa ljudi različitih glazbenih ukusa i ideja treba popeti kako bi se skupili kao jedan bend.

Promocijom albuma sa svim prijateljima i suradnicima koji su im na bilo koji način pomogli u stvaranju istog, Orvel će proslaviti taj uspjeh u dragom im KSET-u te vas pozivaju da im se pridružite u slavlju!

Na koncertu će im pse pridružiti Hana ne zna da se šali, mladi indie rock bend, također iz Zagreba. Melodijski su pitki, ritmički energični, lirski britki i vokalno nezgrapni. Srčana grupa za koju ćete sigurno još čuti.

Ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti po cijeni od 25 kn u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta biti 35 kn.