Taylor Swift pjesmom “ME!” najavila novo kreativno razdoblje!
29. travnja 2019.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Taylor Swift pjesmom “ME!” najavila novo kreativno razdoblje!

Deseterostruka dobitnica nagrade Grammy, Taylor Swift, jedno je od imena koja su obilježila suvremenu pop glazbu, što neprestano potvrđuje rasprodanim stadionskim turnejama i milijardama streamova.

Na oduševljenje brojnih obožavatelja diljem svijeta, novim singlom službeno je najavila novo kreativno poglavlje. “ME!” dolazi u obliku dinamičnog dijaloga ljubavnog para, a prava poruka pjesme skrivena je u refrenu – naše vrline i mane ono su što nas čini jedinstvenima. Taylor se na singlu pridružio iznimni vokalist Brandon Urie, frontman popularnog američkog sastava Panic! At the Disco.

Za singl je snimljen i službeni videospot koji svojom poletnošću odražava sam duh pjesme, a u manje od šest sati nakon objave skupio je više od 20 milijuna pregleda i dospio na popis najgledanijih i u Hrvatskoj:

Taylor je posljednji album naziva “Reputation” objavila 2017. godine, te je njime postigla veliki uspjeh i postala prvi izvođač u povijesti koji je četiri puta u prvom tjednu objave novog albuma prodao više od milijun primjeraka. Na albumu se našao singl “Look What You Made Me Do”, čiji prateći videospot je svojevremeno držao YouTube rekord za najviše pregleda u jednom danu.