Peter Kremeier aka Losoul, veteran elektroničke glazbe, stiže u Aquarius!
1. svibnja 2019.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Peter Kremeier aka Losoul, veteran elektroničke glazbe, stiže u Aquarius!

You Are We za svoj prvi večernji event u kultnom dijelu Aquarius Kluba predstavlja legendarnog DJ-a i producenta, veterana njemačke elektroničke scene, najpoznatijeg po njegovom svevremenskom hitu “Open Door” te kultnom labelu “Playhouse”, a on je Peter Kremeier aka Losoul!

Losoul, čije ime na prvu asocira na minimal i microhouse, reduciranost, ali i kontinuitet, u zagrebački Aquarius Klub dolazi u petak, 3. svibnja, u sklopu You Are We serijala iza kojeg stoji istoimeni kolektiv/platforma za promociju umjetnosti i glazbe, a koji, nakon što su na otvaranju svoje sezone ugostili Marca Schneidera, nastavljaju ugošćavati kultna lica njemačke elektroničke scene.

Uvod i dobar zaplet u večer sprema Ratko Filipović Examine, jedan od producenata koji je uvijek u radu, uvijek između projekata, nastupa ili kućnih odmora, što potvrđuju izdanja i remiksevi na etiketama kao što su Manual Music, Savoir, Etoka, Stolen Moments, Silenced, i ostale.

Nakon gosta pult preuzima YAW rezident DJ i glazbeni selektor Lazo, dugogodišnji producent i član projekata “Luka&Lazo” i “Jedi Jet” s izdanjima na Mo’s Ferry Productions, Archipel, Sthlmaudio recordings, Leftroom i dr., a koji je povodom ovog izdanja You Are We serijala snimio i novi mix.

Početak večeri je u 23 sata uz ulaz od 70 HRK.