Sjajni karlovački rockeri Tight Grips objavili novi singl “Raft”
2. svibnja 2019.
Music Box (11099 Članci)
Podijeli

Sjajni karlovački rockeri Tight Grips objavili novi singl “Raft”

Tight Grips je klasični rock trio iz Karlovca nastao u 2014. godini kada je snimio i svoj prvi demo album, najavljujući ozbiljne ambicije, a službeno su potvrđene samo dvije godine kasnije, pobjedom na HGF festivalu.

Ovi dana Tight Grips su predstavili potpuno novi singl popraćen video spotom. U pitanju je pjesma “Raft” za koju glazbu, tekst i video potpisuje Krešimir Ćurić.

Tight Grips je već u godini poslije osnutka odsvirao pozamašan broj koncerata diljem regije te usporedno počeo raditi studijske materijale za prvi album, koji je pod nazivom Storyline pojavio početkom 2016. kao samostalno izdanje. I upravo to postaje njihova važna godina. Nedugo nakon objavljivanja debitantskog albuma bend je pobijedio na jubilarnom 20. HGF-u (Hrvatskom glazbenom festivalu), što je formalno priznanje da su u toj sezoni bili najbolji demo bend u Hrvatskoj. Ljeto 2016. su Tight Grips proveli na nekim zanimljivim festivalima regije, pa je trojac tako nastupio na Bedem Festu u Nikšiću, devetom Ferragosto Jamu u Orahovici, Hoomstocku i šestom RockLiveu u Koprivnici.

Tight Grips 2018. godine izbacuje svoj drugi studijski album pod nazivom “Move Along”. Na poziv MBM Managementa iz Bournemutha, koji između ostalog upravlja karijerom sve probitačnijeg mladog indie banda Xander And The Keys, Karlovčani su od 25. do 27. imali trostruko gostovanje u zemlji koja je oduvijek, kada je rock u pitanju, apsolutni vrh Europe.