“E moji ljudi” Tragovi su ludi od ljubavi!
3. svibnja 2019.
admin (58 Članci)
Podijeli

“E moji ljudi” Tragovi su ludi od ljubavi!

Tragovi nastavljaju s osvajanjem hrvatske glazbene scene.

Nakon iznimno uspješnih hitova Malena i Sve na ljubav miriše, dečki nastavljaju suradnju s Denisom Dumančićem, Nenom Ninčevićem i Branimirom Mihaljevićem.

Fantastični trio je opet zasukao rukave i stvorio proljetni ljubavni hit! U Karpo media studiju snimljena je pjesma ‘E moji ljudi’ čiji tekst je napisao Neno Ninčević, za glazbu je zaslužan Denis Dumančić, a sve je aranžirao Branimir Mihaljević.

Iako od vječne teme mnogih pjesama, ljubavi, očekujemo laganiji ritam i melankoliju, ovog puta ćemo ljubav opjevati u bržem ritmu. Nakon upečatljivog i pomalo staromodnog početka dečki nastavljaju u malo žešćem ritmu.

Pjesma govori o zaluđenom mladiću koji od silne ljubavi prema jednoj djevojci ne vidi nijednu drugu. Sve ostale djevojke koje mu se približavaju nemaju šanse jer je on spreman predati srce samo djevojci svojih snova. S obzirom na to da je pjesma zaraznog ritma, bend vjeruje da ima dobru pjesmu koja će ljudima ostati u uhu nakon što je čuju te da će sigurno pronaći svoje mjesto na top ljestvicama.

“Ovo je dosad najluđi spot koji smo snimili. Bilo je zahtjevno popeti se na krov napuštenog hotela, donijeti sve instrumente i vratiti ih natrag dolje. Sve smo to radili pomoću ljestvi i jednog malog ulaza na krovište”, kroz smijeh su nam ispričali dečki.

Spot je sniman na Krku, a u glavnoj ulozi se našla Marija Žilec koja je dečkima zapela za oko na Instagramu kada je objavila fotku s oslikanim licem Dinamovog grba na dan utakmice s Benficom. U spotu je prikazano kako dečko poludi od ljubavi i više nije svoj te završi na aparatima.

Tragovi imaju već imaju dogovorene brojne nastupe, a jedan od njih je i onaj u Vodicama gdje će nastupati na CMC festivalu, a publici će se izvesti svoj zadnji singl E moji ljudi.

Pa ljudi naši, nemojte gubiti vrijeme i što prije pogledajte spot za novi proljetni hit Tragova!