Poznati svi detalji još jednih sjajnih Mega Bikers susreta u Slavonskom Brodu
4. svibnja 2019.
Boris Abramović (274 Članci)
Podijeli

Poznati svi detalji još jednih sjajnih Mega Bikers susreta u Slavonskom Brodu

Poznati su svi detalji oko organizacije 16. Mega Bikers susreta u Slavonskom Brodu koji će se ove godine održati od 10. do 12.5.2019. na Športsko Rekreacionom Centru Poloj, poznatom brodskom izletištu.

Organizatori očekuju da će tradicionalno kao i svake godine ova najveća bikerska fešta u zemlji privući tisuće bikera iz Hrvatske, regije, a i Europe.

“Najavljeni su bikeri iz Njemačke, Italije, Švicarske, Slovačke, Mađarske, Austrije, a imamo najave i za dolazak ruskih motorista. Posebno smo ponosni što nas je ove godine kao najveći motorističko zabavni sadržaj Turistička zajednica Brodsko – posavske županije promovirala na sajmu u Velikoj Britaniji i kao rezultat toga bit ćemo uvršteni u kalendar turističke ponude Slavonije i Baranje” –  rekao je potpredsjednik Moto kluba Brod Mario Karakaš.

Uz kao i obično bogat glazbeni program organizatori su se potrudili i oko dodatnih sadržaja kako za bikere tako i za publiku pa ćemo tako prvi put na ovim Moto susretima moći prisustvovati atraktivnom Moto Stunt Showu koji je na rasporedu 10.5. u 16 h. Subota u podne rezervirana je tradicionalno za Utrku ubrzanja koja će se odvijati na zapadnoj veznoj cesti, a ove godine se boduje i za prvenstvo Hrvatske. Isti dan u 17 sati počinje bikerski defile ulicama grada Slavonskog Broda. Organizatori ističu kao i do sada odličnu suradnju s Policijskom upravom Brodsko-posavskom koja se od početka brine za sigurnost građana i sudionika Moto susreta.

Na samom izletištu organizirano je sve da bi i bikeri i posjetitelji uživali u svakom trenutku, hrane i pića sigurno neće nedostajati, a svi koji dođu na ovogodišnje Moto susrete nadamo se ponijeti će s njih samo lijepe uspomene.

Glazbeni dio programa podijeljen je po danima pa tako u petak 10.5. nastupaju Rockeri, Plagijat, The Trio i Bang Bang, a zvijezde prve večeri su Hladno pivo, dok u subotu 11.5. ponovo slušamo Rockere, The Trio, dok će nakon njih svirati Generacija bez Kompasa, Alen Islamović & Band te su nam za sam kraj fešte ostavljene  i najveće zvijezde ovogodišnjiih Moto susreta, riječki Let 3 !

Ulaznice za oba dana Moto susreta po cijeni od 70 kuna mogu se nabaviti na ulazu ŠRC Poloj.

Na kraju još jedino što možemo poželjeti organizatorima je da ih vrijeme posluži, a u veliku posjećenost i dobar provod na ovogodišnjim 16. Mega Bikers susretima, kao i do sada, ne sumnjamo.

Foto: Nikola Knežević

Foto: Zoe Šarlija