Švedski Wolver nastupit će prije Straight Mickey and the Boyza u Saxu
4. svibnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Švedski Wolver nastupit će prije Straight Mickey and the Boyza u Saxu

Žestoki švedski trojac iz Wolvera nastupit će u četvrtak, 9. svibnja u Saxu u sklopu programa „Zvonko Radost predstavlja“ prije beogradskog Straight Mickey and the Boyza koji će tom prilikom promovirati svoj novi album. 

„Ovo će nam biti prvi nastup izvan Švedske i jako se veselimo koncertu u Saxu. Prije malo više od mjesec dana u Zagrebu su nastupili naši prijatelji iz benda Alpaka i čuli smo samo pozitivne stvari o Hrvatskoj. Jedva čekamo predstaviti stvari s albuma prvijenca i nadamo se da će se svidjeti zagrebačkoj publici“ izjavili su momci iz Wolvera.

Wolver je švedski trojac nastao u Karlstadu prije tri godine. Zvuče kao kombinacija Musea, Queena, Royal Blooda i QOTSA-a, a u svojim nastupima imaju i ponešto kazališnih momenata. Bend su osnovali Marcus Anderson (bass, vokal) i bubnjar Elias Arvidsson Nordgard kad su se upoznali na fakultetu, a prošle godine im se pridružio Filip Larsson. Uskoro će objaviti svoj album prvijenac. U svakom slučaju, bit će više nego kvalitetno zagrijavanje za Straight Mickeyja.

Straight Mickey and the Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih glazbenika iz Beograda, koji su utjecaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz. Stilove i žanrove, poput hard rocka, punka, hard corea, garažnog rocka, funka pa čak i avant jazza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuhali te stopili u jedinstvenu smjesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije. U kratko vrijeme od kada u javnosti prezentiraju svoj groove rock tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora vidjeti uživo.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kuna, na dan će koštati 50 kuna i mogu se kupiti isključivo u Saxu.