Sigma, Example, Sigala i Borgore stižu u Hrvatsku!
6. svibnja 2019.
Music Box (9557 Članci)
Podijeli

Sigma, Example, Sigala i Borgore stižu u Hrvatsku!

Bol na Braču jedna je od najprepoznatljivijih i najrenomiranijih hrvatskih destinacija i zasluženo se može se pohvaliti epitetom svjetskog brenda.

Ovo će ljeto Bol uistinu disati punim plućima zahvaljujući još jednom njegovom biseru – 585 Clubu, koji na otok dovodi MTV, glazbenu televiziju koja je promijenila svijet. U sklopu programa Club MTV, jedan od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu, dovodi prave vladare glazbenih top ljestvica. Sigma, Example, Sigala i Borgore stižu u Hrvatsku, a ulaznice za njihove nastupe moći će se osigurati putem sustava Ticketshop.

585 Club uskoro će objaviti i izvođače koji će nastupiti u sklopu programa Revolt – Join The Resistance, prestižnom tech, house i underground konceptu te izvođače hip hop i RnB programa Gold’s Finest. Ovaj će klub i ove godine biti domaćin partyja ULTRA Regatta, prvog destinacijskog partyja festivala ULTRA Europe, a tko će svirati na Bolu, saznat će se već idućeg tjedna. Ulaznice se mogu kupiti na službenoj stranici festivala www.ultraeurope.com.

Više informacija o 585 Clubu može se pronaći na službenoj internetskoj stranici kluba, Facebook stranici, Instagram profilu te Youtube kanalu. Ulaznice za sve programe i gostovanja moći će se osigurati putem sustava Ticketshop, kao i na blagajni kluba.