D’Beni band predstavio svoj prvi autorski singl “Sad kad nema te”
11. svibnja 2019.
Music Box (8385 Članci)
Podijeli

D’Beni band predstavio svoj prvi autorski singl “Sad kad nema te”

Dečki iz D’Beni benda sa zadovoljstvom predstavljaju svoj četvrti po redu singl pod nazivom „Sad kad nema te“, a upravo je na ovom singlu došlo do laganog zaokreta pa se tako frontmen grupe Daniel Beni okušao u pisanju i dao je pjesmi autorski pečat.

„Jako sam ponosan upravo radi toga jer sam se po prvi put odlučio okušati pisati pjesmu te mogu reći da je ovo moj prvijenac! Naravno, tu neću stati, već me je to dodatno motiviralo i inspiriralo za daljnji autorski rad. Već postoje neke skice i materijali. Tu je i gitarista Damjan koji je jako kreativan, a ima znanja i za tehničke stvari tako da mislim da smo dobar tandem za stvaranje novih autorskih pjesama“, iznimno zadovoljno komentirao nam je Daniel Beni.

Singl „Sad kad nema te“ govori o ljubavi te istovremeno o borbi, predanosti i ustrajnosti dvoje ljudi koji se ponekad u životu nađu na prekretnici pa se pitaju da li unatoč ljubavi mogu dalje zajedno.

Za singl je napravljen i spot kojeg je snimao i režirao Tomislav Pović, a na spotu je radila i supruga frontmena Daniela Benija. Daniel je rekao kako želi posebno naglasiti da je za scenarij spota zadužena njegova supruga Barbara koja je pokazala da ima smisla za taj posao dok je na masteringu pjesme radio Leo Anđelković u Sound Station Recording studiju u Zagrebu.

Pjesma označa i početak suradnje s izdavačkom kućom Hamar Media.