PREMIJERA: Zagrebačka Vikend-revolucija predstavlja predstavlja prvi singl i spot u novoj postavi
27. ožujka 2020.
Music Box (7927 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Zagrebačka Vikend-revolucija predstavlja predstavlja prvi singl i spot u novoj postavi

Vikend-revolucija zagrebački je samoprozvani underground-pop bend. Osnovan 2011., preživio je mnoge početke i prekide, promjene članova, smjera kretanja i ciljanog nekretanja.

Bend trenutno pokreću Mirta Mornar (vokal), Hrvoje Prpić (gitara, back vokal), Tihomir Babić (gitara), Zvonimir Penava (klavijature), Stjepan Hrastić (bas) i Ante Bekavac (bubnjevi).

Prvi singl i spot nove postave Vikend-revolucije najava je njihovog drugog albuma i početka suradnje s izdavačkom kućom Dallas Records. Bend koji je nekoliko puta nastajao i nestajao, svoju egzistencijalističku melankoliju pokazuje i u pjesmi ‘Trip’. Sve je u tvojim rukama, recept uspješnosti od kojeg korist imaju isključivo prodavači magle. Ostalima život čine drugi ljudi, tuđa mjesta, tuđi događaji. Ponekad, na kratko vrijeme, prestaju biti tuđi. Povremeno, barem.

Vikend-revolucija započinje novo putovanje. Pridružite im se, podržite ih i iz sigurnosti svog doma uživajte u ‘Tripu’!

Autor glazbe i teksta je Hrvoje Prpić, a zajedno s Hrvojem Prskalom potpisuje i produkciju. Snimano u studijima Bedrum i ZG Zvuk dok je za spot zaslužan Dinko Pasini iz Klikam Studio.

Foto: Ivo Dunat (Klikam Studio)