I Sofi Tukker otkazali nastup na INmusic festivalu! Najavljen dolazak hrvatskih kantautorskih snaga!
16. svibnja 2019.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

I Sofi Tukker otkazali nastup na INmusic festivalu! Najavljen dolazak hrvatskih kantautorskih snaga!

Sofi Tukker, na žalost, zbog ozljede pjevačice Sophie Hawley-Weld otkazuju dio turneje predviđen za lipanj ove godine, pa tako i nastup na INmusic festivalu #14.

INmusic ove godine očito nema sreće pa je ovo drugo otkazivanje. Nedavno je Santigold otkazala cijelu turneju pa i nastup na Jarunu.

“Bok! Sophie ovdje. Slomila sam stopalo. Posjetila sam nekoliko liječnika kako bih bila sigurna, a izgleda kako sam slomila nožni prst nakon što sam jako uganula gležanj na pozornici u Australiji. Naporno radim s najboljim fizioterapeutom kako bih se što prije vratila u formu, ali na žalost ne možemo održati koncert jer nisam u stanju hodati i skakati. Kako bi bili sigurni da ću se u potpunosti oporaviti, moramo otkazati sve svoje koncerte do 1. srpnja ove godine. Oboje smo bili nevjerojatno uzbuđeni zbog predstojećih koncerata. Namjeravali smo napraviti još “Animal Talk” tuluma, vratiti se u moj drugi dom Brazil i prvi put nastupati na INmusic festivalu, među brojnim drugim zabavnim stvarima. Jako nam je žao što se nećemo moći družiti sa svim predivnim ljudima na festivalima koje smo trebali održati u lipnju, ali iskoristit ćemo to vrijeme kako bismo bili sigurni da ćemo se vratiti još jači s još više pjesama. Hvala svima koji su nam poslali toliko ljubaznih i ohrabrujućih poruka! Veselimo se povratku na pozornicu čim mi liječnici potvrde da je sve u redu, a publici želimo iskazati veliku zahvalnost!”, poručila je hrvatskim oboavateljima Sophie.

Ujedno INmusic je najavio dolazak domaćih kantautorskih snaga. Billie Joan, Gentleman i Ichabod stižu ovoga ljeta na pozornicu najvećeg zagrebačkog open air festivala! Osim njih, ove godine na INmusic dolate The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives, Johnny Marr, LP, Thievery Corporation, Kurt Vile & The Violators, Frank Turner & The Sleeping Souls, Sofi Tukker, Peter Bjorn and John, Skindred, Zeal & Ardor, Lysistrata, Super Besse, Fontaines D.C., Black Honey, Gato Preto, Siddhartu, The Ills, Run Sofa, Kandžiju i Gole Žene, Mangroove te Edi East Trance Bluesu uz još mnoga glazbena imena i iznenađenja.

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine.