Wu-Tang Clan poslao specijalnu poruku obožavateljima u Hrvatskoj i regiji!
18. svibnja 2019.
Music Box (9566 Članci)
Podijeli

Wu-Tang Clan poslao specijalnu poruku obožavateljima u Hrvatskoj i regiji!

Wu-Tang zauvijek! Vidjet ćete nas 25.! Hrvatska, stižemo!“ poručio je ravno iz Amsterdama veliki Ghostface Killa za masivnu armiju fanova kojoj je vikend 24. i 25. svibnja već odavno zaokružen u kalendaru.

Dva istaknuta člana kolektiva, Ghostface Killa i Inspectah Deck, poslala su poruku fanovima iz Hrvatske i regije ravno iz backstagea prepunog amsterdamskog Ziggo Doma gdje ih je snimio Phat Phillie, koji će u Umagu odvrtiti poseban warm up set prije Wu-Tanga. Turneja Wu-Tang Clana „Bogovi Rapa“, rezervirana je isključivo za ogromne arene u metropolama sjeverne i zapadne Europe. Iza njih su prepuni nastupi u Londonu, Manchesteru, Glasgowu, Dublinu, Amsterdamu i Parizu, a danas je na rasporedu open air svirka u Berlinu pred 17.000 ljudi! Jedini datum, zbog kojeg će bend skrenuti s puta čak 2000 km nastup je na Sea Star festivalu u umaškoj laguni Stella Maris u subotu 25. svibnja, jedini za centralnu, južnu i istočnu Europu!

“Nije bilo lako dobiti Wu-Tang, pregovori su trajali mjesecima. Može se reći da smo ih doslovno oteli na ruti između Stockholma i Helsinkija. Nazvao sam njihovog agenta i objasnio da im je puno bolje da tih nekoliko dana između dva koncerta provedu na sunčanom Jadranu nego u skandinavskoj hladnoći i uz put prirede na Sea Staru, vjerujemo, najbolji koncert na cijeloj turneji, pa smo popisu europskih metropola, gdje su London, Pariz i Berlin, dodali i Umag” – izjavio je osnivač EXITa i Sea Stara Dušan Kovačević i dodao – “da bi uopće razmišljali o ovoj opciji morali smo im osigurati luksuzni VIP privatni jet kakvih u svijetu ima svega par stotina, s više od 50 mjesta u biznis klasi, predviđen za potrebe posebnih klijenata, s vrhunskom udobnošću i uslugom. Ono što još ne znaju je da će se u potpunosti zaljubiti u Istru, te da neće htjeti otići!

Dosadašnji koncerti toura potvrdili su apsolutnu hip hop dominaciju Wu-Tanga. Fantastična set lista, koja uz naklon slavljeničkom albumu „Enter The Wu-Tang“ i njegove istaknute pjesme poput „Protect Ya Neck“, „Wu-Tang Clan Ain’t Nuthing To Fuck Wit“, „C.R.E.A.M.“, „Clan In The Front“ i „Da Mystery Of Chessboxin’“, donosi i megahitove „Gravel Pit“ i „Triumph“, kao i posvete besmrtnom Ol’ Dirty Bastardu kroz „Got Your Money“ i „Shimmy Shimmy Ya“ te obrade Beatlesa „Come Together“ i Ricka Jamesa „Mary Jane“!

Na iznenađenje svih fanova grupa je jučer objavila EP „Of Mics And Men“ na kojem su četiri nove pjesme, pa možda fanove u Stella Marisu počaste s ogromnom ekskluzivom!

Wu-Tang Clan, zajedno sa Sven Vathom, Ninom Kraviz, IAMDDB, Mahmutom Orhanom, Bajagom i Instruktorima, Hladnim pivom i nizom sjajnih glazbenih zvijezda ponajviše su zaslužni za fanovski desant na Umag i Istru koji se sprema 24. i 25. svibnja. Moćan treći Sea Star prihvatiti će čak 50% više festivalske publike nego prošlog svibnja i to iz više od 30 zemalja s nekoliko kontinenata. I vremenska prognoza smješi se festivalu – za sljedeći vikend najavljeni su sunčani i topli dani!

Još samo 5 dana može se uštedjeti više od 70 kn na ulaznicama za Sea Star

Aktualne cijene od 279 kn za festivalske ulaznice i 169 kn za jednodnevne vrijediti će do četvrtka 23. svibnja do kraja dana ili, ranije, u slučajuisteka zaliha. Nakon toga skaču na finalne iznose od 350 kn za festivalske ulaznice, odnosno 200 kn za jednodnevne, što publici Sea Star ostavlja cijelih sedam dana da ih kupe po povoljnijim cijenama i ostvare fantastične uštede! Cijene jednodnevnog VIP Golda po 400 kn i festivalske VIP Gold ulaznice po 750 kn. Sve ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima i online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio te na seastarfestival.com.