Projektom FFL Rocks i koncertom Jurice Pađena & Aerodroma za pomoć potrebitima!
24. svibnja 2019.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Projektom FFL Rocks i koncertom Jurice Pađena & Aerodroma za pomoć potrebitima!

Bend čije hitove svi znamo proslavit će 40 godina od osnutka te će uz mnogobrojne goste prijatelje na svom slavlju oživjeti „zlatno doba novog vala osamdesetih“ u srcu Zagreba na Stadionu Šalata 31. svibnja 2019. godine.

Jurica Pađen i Aerodrom će uz mnogobrojne legendarne hitove Aerodroma publiku podsjetiti na „zlatno doba novog vala“. “Kad misli mi vrludaju”, “Stavi pravu stvar”, “Tvoje lice”, “Obična ljubavna pjesma”, “Digni me visoko”, “24 sata”, “Fratello”,  samo su neki od bezvremenskih hitova kultnog zagrebačkog benda koji je nedavno izdao i novi hit singl „Neka bude“.

Uz posadašnjenje nezaboravnog vremena osamdesetih ujedno ćete biti dio prvog od niza koncerata FFL Rocks na kojima će se dio prihoda donirati organizaciji Food for life, za hranu potrebitima. Do sada je u sklopu djelovanja organizacije Food for life podijeljeno više od 5 milijardi obroka u svijetu. Cilj niza koncerata FFL Rocks je uživanje u glazbi koju volimo i pomoć potrebitima u hrvatskoj i svijetu.

Jedna ulaznica znači i jedan obrok. Cijena ulaznice za parter je 100 kuna, a VIP ulaznica je 150 kuna. Možete ih kupiti na webu i prodajnim mjestima ticketshop.hr.

Foto: Nikola Knežević