Sve je spremno za Dark Circke Fest VI – posljednje izdanje najmračnijeg riječkog festivala!
28. svibnja 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Sve je spremno za Dark Circke Fest VI – posljednje izdanje najmračnijeg riječkog festivala!

Ovog lipnja će biti održan šesti, ujedno i posljednji Dark Circle Fest, riječki festival posvećen žestokoj glazbi koji je u proteklih pet izdanja pred publiku doveo brojna poznata svjetska i domaća imena tog glazbenog žanra.

Festivalu će prethoditi promocija i druženje ispred Dallas Music Shop-a Rijeka (Splitska 2) koje će se održati u četvrtak 6. lipnja u 18 sati. Ispred Dallasa će se nalaziti “mračni štand” na kojem će se moći kupiti ulaznice za festival, a svaki kupac dvodnevne festivalske ulaznice na poklon će dobiti i nešto od službenog “mercha” festivala. Svi posjetitelji moći će sudjelovati i u nagradnoj tomboli.

Posljednje, šesto izdanje festivala održati će se 14. i 15. lipnja 2019. godine u Harteri. Zadnji Dark “O” će na svoju mračnu binu ponovo ugostiti lokalne bendove, ali i goste iz drugih država i gradova da po posljednji put zagrme Rijekom.

U petak 14. 6. i subotu 15. 6. na glavnoj pozornici, poznatijoj kao Dark Stage, posjetitelji će uživati u nastupima bendova:

PETAK: 14.6.2019.

Kryn, Voloh, Speedclaw, PHC, Asheraah, Their, Porko Dio

SUBOTA 15.6.2019.

Nanowar of Steel, Stimulans, Upset, Sweet Thunder, Epicentar, Miscreation, Krematorium

U sklopu festivala održati će se i popularni  “Glam after party” na terasi Hartere. Kampiranje, popust na putovanje vlakom i pristupačna cijena ulaznica i po posljednji put obilježiti će Dark Circle Festival. Festival i ove godine ima svoju akciju doniranja pod imenom “Metalci za Azil”. Tijekom trajanja festivala bit će dostupne donacijske kutije u kojima će se prikupljati sredstva za sklonište za nezbrinute životinje Azil za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka”.

Ulaznice u pretprodaji dostupne su putem sustava Entrio.hr i na Entrio prodajnim mjestima:

JEDNODNEVNA: 66,6 kn pretprodaja / 80 kn dan

FESTIVALSKA:  100,00 kn pretprodaja / 130 kn dan

Iako Dark Circle Fest zatvara svoja mračna vrata, posljednje izdanje omogućit će svim fanovima da se pozdrave s festivalom i velikim slavljem otvore vrata nečeg potpuno novog.

Foto: Marko Plečko