Mlade nade Matt Shaft i BluVinil ovog tjedna u Saxu!
29. svibnja 2019.
Music Box (6267 Članci)
Podijeli

Mlade nade Matt Shaft i BluVinil ovog tjedna u Saxu!

Program „Zvonko Radost predstavlja“ na svom posljednjem izdanju u svibnju ovaj će petak ugostiti Matta Shafta i BluVinil. 

Veselim se nastupu u Saxu po prvi puta u karijeri. Uvijek sam ga smatrao jednim od kultnih zagrebačkih klubova gdje je mali milijun izvođača svirao i ostavio trag, stoga obećavam da ću se maksimalno potruditi zadovoljiti publiku. Po prvi puta sviram debitantski album “YOUNG” nakon njegovog izlaska i par novih stvari s novog albuma na hrvatskom jeziku. Garantiram dobru zabavu i još bolju svirku do dugo u noć. Dođi i ti, bit će super – izjavio je Matt Shaft.

Izbacili smo novi singl „Sigurna u nas“ i jedva čekamo uživo ga predstaviti našoj publici. U listopadu izbacujemo svoj debitantski album, na kojem se nalazi i ovaj singl. Materijal je konačno gotov u potpunosti, nakon godine mukotrpnog rada. Dođite svi ovaj petak i poslušajte čitav album u live izdanju. Vježbamo naporno i brusimo svaki detalj, stoga nam koncert u Saxu predstavlja veliki izazov jer praktički prvi put izlazimo iz vježbaone s osjećajem potpune sigurnosti i zaokruženog zvuka. Mlada scena diše punim plućima i ovim putem vas pozivamo da dođete na svoje oči vidjeti što vam je spremio BluVinil – izjavili su momci iz benda.

Cijena ulaznica je 20 kuna u pretprodaji i može se kupiti u srijedu od 19h odnosno 18h u četvrtak u Saxu, na ulazu će koštati 30 kuna. Početak koncerta  je u 22h, klub se otvara u 21h.

Foto: Goran Berović