Giuliano 100 posto lud, nakon trogodišnje stanke, ponovno u Zagrebu!
1. travnja 2019.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Giuliano 100 posto lud, nakon trogodišnje stanke, ponovno u Zagrebu!

Ako ste iz naslova slučajno pomislili da je poznati glazbenik, kako bi rekli Splićani, ‘malo maka’, ne bojte se – nije.

Giuliano nakon tri godine koncertnog izbivanja ponovno dolazi u Zagreb i sprema, malo je reći, poslasticu. Čovjek u čijim izvedbama i pjesmama uživamo gotovo četvrt stoljeća, ponovno će oduševiti. Svi koji se sjećaju njegova obljetničkog koncerta u Lisinskom, kojim je proslavio dvadeset godina odlične karijere znaju o kakvom je pjevaču, ali i zabavljaču riječ. Uvijek vedar, nasmijan, spreman na šalu, ali i prepoznatljivog splitskog dišpeta, Giuliano uz svoje vjerne pratitelje Diktatore, u klubu History, u petak 12.4. priprema koncert. Svi oni koji su bar jednom nazočili njihovoj ‘svirci’ znaju što očekivati, a nastupi prepuni pozitivne energije i prepoznatljive atmosfere, traju satima.

Savršena je to prigoda, da po prvi puta uživo čujemo novu pjesmu, koja je ovih dana zaplovila na radijskim valovima. ‘100 posto lud’ stiže iz glazbene radionice Giulianove, provjerene autorske ekipe, Branimir Mihaljević i ovoga je puta tvorac glazbe, aranžmanaa i produkcije, dok tekst potpisuje Neno Ninčević. Pjesmu prati i video broj, a Giulianova ekipa i ovoga se puta potrudila publici ponuditi nešto novo, drugačije.

Kako sve skupa izgleda, ali i zvuči, najbolje da se uvjerite sami u petak 12.04. u klubu History, gdje će nastupiti uz pratnju svog benda Diktatori, ‘Nakon nekoliko godina eto nas opet u Zagrebu i pozivam sve da dođu na koncert. Bit će veselo, plesno i raspjevano, kao i uvijek…’