Diplo s Charli XCX nakon 23 godine oživio i osvježio “Wannabe” grupe Spice Girls!
31. svibnja 2019.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Diplo s Charli XCX nakon 23 godine oživio i osvježio “Wannabe” grupe Spice Girls!

Diplo se danas smatra jednim od najozbiljnijih producenata electro pop zvuka, a često mu se dogode i zanimljive suradnje koje ga odvedu na vrhove top lista.

Novu suradnju ostvario je s Charli XCX i to na velikom hitu najpoznatijeg svjetskog all girl benda Spice Girls, “Wannabe”. Godine 1996. ova pjesma je zarazila cijeli svijet i smatra se jednim od najvećih britanskih pop hitova u povijesti. Sada, 23 godine kasnije, Diplo je odlučio remiksirati “Wannabe” i dati joj određenu svježinu, a u tome mu je pomogla Charli XCX. Pjesma pršti reggaeton ritmovima ukomponiranim u futuristički video spot u kojemu Diplo i Charli jašu šarene dupine. U svemu im je pomogao i francuski producent Herve Pagez, a rezultat svega zove se “Spicy”.

Inače, pjesma dolazi nakon što su se Spice Girls osramotile na drugom povratničkom koncertu održanom u Dublinu 24. svibnja. Naime, mnogi obožavatelji su u sred koncerta počeli odlaziti zbog lošeg zvuka i falšanja. Još im je ostalo 11 koncerata u sklopu turneje, stoga im neće biti lako vratiti se pod kožu velikom broju obožavatelja.

Foto: Shane Lopeges/Promo