U pol’ 9 kod Sabe predstavili spot za novi singl “Bar me isprobaj”
7. lipnja 2019.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

U pol’ 9 kod Sabe predstavili spot za novi singl “Bar me isprobaj”

Zarazni disco beat novog singla benda U pol` 9 kod Sabe osvojit će vas na prvu i garantirano podići atmosferu u nadolazećim ljetnim mjesecima.

Pjesma “Bar me isprobaj” predstavlja zaokret u dosadašnjem stilu benda i mali je teaser onoga što možemo očekivati od novog albuma. Bend je ovog puta ostvario uspješnu suradnju s producentom Konradom Mulvajem. Spot i pjesma predstavljaju hommage disco klasicima 70-ih.

Pjesma je snimljena i masterirana u Intek Music studiju u Koprivnici, miks potpisuje Konrad Mulvaj, koji je zajedno sa bendom radio i na aranžmanu pjesme, dok je za glazbu i tekst zaslužna Ana Opalić.

Autorica spota ovog puta je nagrađivana redateljica Marina Uzelac, a za ovaj spot ekipa iz benda bila je spremna riskirati lomove i uganuća. Bilo je i suza, srećom samo od smijeha.

Sabe lagano zagrijavaju atmosferu za proslavu svog desetog rođendana. Ove jeseni objavit će svoj treći studijski album naslovljen “Sve je ovo igra” te odsvirati turneju po regiji koja će završiti velikim koncertom u Zagrebu.