Za nedokazne objavljena pravila ponašanja na koncertima Foo Fightersa u Puli!
12. lipnja 2019.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Za nedokazne objavljena pravila ponašanja na koncertima Foo Fightersa u Puli!

Oni koji već jedno izvjesno vrijeme pohode koncerte znaju određena pravila ponašanja na njima, ali nekima koji možda prvi put idu ili onim nedokaznim ljubiteljima glazbe treba još jednom pojasniti što se sve smije ili ne smije unositi i kako se ponašati na jednom koncertu.

Grupa Foo Fighters dolazi u Pulu 18. i 19. lipnja gdje će održati koncerte u Areni. Satnice za oba koncerta su iste, vrata Arene će se otvoriti u 18:00, predgrupa, Frank Carter & The Rattlesnakes, počet će u 20:00, a Foo Fighters u 21:15. S obzirom na rasprodanu Arenu i detaljan pretres na ulazima vrata će se otvoriti dva sata prije početka predgrupe te više od tri prije Davea Grohla i njegovog benda. Publika koja ima ulaznice za Parter te osobe u invalidskim kolicima u koncertni prostor će ulaziti isključivo na ulaze označene A/B iz Istarske ulice (donja strana Arene). Publika s ulaznicama za Tribinu i Stajanje na travi ulaziti će isključivo na ulaze C/D koji se nalaze na uglu Scalierove ulice i Ozad Arene.

Eventimovi čitači na ulazima bit će namješteni tako da propuštaju samo dopuštene ulaznice, pa primjerice s kartom za Parter neće biti moguće ući na C/D ulaz. Također, ulaznice vrijede za jedan ulaz u Arenu, stoga izlazak, pa ponovni ulaz na istu kartu neće biti moguć.

Nedopušteni predmeti u Areni

Menadžment Foo Fightersa objavio je popis stvari koje se ne smiju unijeti u koncertni prostor, a to su: profesionalne kamere s odvojivim objektivima, profesionalni video snimači (osim mobitela), profesionalni audio snimači, go pro kamere, tableti, selfie štapovi, oružje, boce, kanisteri bilo koje vrste, laseri, hrana, piće, ruksaci i torbe većim od 20×30 cm.

Pripremljene su i dvije zone gdje će fanovi moći kupiti merchandise benda i piće. Jedna se nalazi van koncertnog prostora, ispred Arene u Istarskoj ulici, a druga unutar prostora, odmah nakon provjere ulaznica za Tribinu i Stajanje na travi u ulici Ozad Arene.

Organizatori koncerta sve fanove koji nisu uspjeli doći do ulaznica savjetuju da ih ne kupuju preko oglasa ili drugim kanalima jer ne garantiraju za njihovu valjanost, a samim time i mogućnost da se uđe na koncert.