Lorenzo, Ivan Dečak i Lara Bang udružili snage u zajedničkoj pjesmi!
14. lipnja 2019.
Music Box (11142 Članci)
Podijeli

Lorenzo, Ivan Dečak i Lara Bang udružili snage u zajedničkoj pjesmi!

Lorenzo je sa svoja četiri prethodna singla već izgradio put prvog hrvatskog EDM-a prema radio eteru i opet si osigurao mjesto među svjetskom DJ elitom na Ultra Europe festivalu u Splitu.

Lorenzo na ovogodišnje izdanje festivala stiže sa sjajnim novim singlom “S tobom sve je ludo” u kojem gostuju Ivan Dečak iz Vatre i Lara Bang iz grupe Bang Bang i za koji režiju spota potpisuje Ante Gusić. Još jedna odlična suradnja Lorenzovog producentskog tima kao stvorena je za klubove diljem obale, a i šire.

Osim najavljenog nastupa na Ultra Europe festivalu i nedavnog na prvom danu CMC festivala u Vodicama, Lorenzo će nastupiti i 28. lipnja u Rovinju u klubu Steel. Svakim nastupom osvaja sve više publike, svakim singlom sve više radijskih urednika, a ovaj novi pristup za hrvatske prilike utabat će put i cijeloj domaćoj EDM sceni.

„Lorenzo funkcionira kao producentski tim. Darko je zadužen za autorstvo i suradnje, Dus za radio edit i produkciju, a ja kao DJ za remixeve i javno izvođenje u klubovima i na festivalima”, zaključio je DJ Marko Kantolić.

Foto: Noa Barić