Michael Bublé, koji ove godine dolazi u Zagreb, za 34 koncerta zaradio 50,5 milijuna dolara
21. lipnja 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Michael Bublé, koji ove godine dolazi u Zagreb, za 34 koncerta zaradio 50,5 milijuna dolara

Kanadska superzvijezda obara sve rekorde posjećenosti i zarade svjetske turneje “An Evening With Michael Bublé Tour” u sklopu koje će 16. rujna 2019. u organizaciji Star produkcije nastupiti i u zagrebačkoj Areni.

U samo sedam nastupa u Velikoj Britaniji u svibnju i lipnju, Bublé i suradnici zaradili su 9,5 milijuna dolara. Pridoda li se tome 41 milijun zarađen od 27 koncerata održanih ove zime na početku ove turneje, u samo četiri mjeseca zarađeno je 50,5 milijuna dolara. Ovaj talentirani performer i izniman pjevač tek je započeo nastupe u Europi jer očekuju ga još koncerti u Australiji, Novom Zelandu i Sjevernoj Americi, a već se procjenjuje da bi samo ova turneja mogla zaraditi oko 150 milijuna dolara što Bubléa svrstava na popis najtraženijih zvijezda današnjice te na 12. mjesto liste najbogatijih Kanađana. Kanadska superzvijezda trenutačno obara sve rekorde posjećenosti i zarade svjetske turneje “An Evening With Michael Bublé Tour” u sklopu koje će 16. rujna 2019. u organizaciji Star produkcije nastupiti i u zagrebačkoj Areni.

Bubléov dolazak u Arenu bit će rijetka prilika da ga pogledate uživo jer zagrebački nastup bit će jedini u regiji. Na tom nastupu promovirat će deseti studijski album  (“love”),
Ovaj veliki umjetnik dobitnik je četiri Grammyja, prodao je više od 75 milijuna albuma, a s pravom ga zovu “tvornica novca”. Osim bogate kolekcije prestižnih nagrada Bublé se kao solo pjevač također može pohvaliti i ukupnom zaradom dosadašnjih pet turneja s iznosom od 385 milijuna dolara na kojima je prodao više od 4,3 milijuna ulaznica.

Njegov show jedan je od onih koji se ne propušta, a ulaznice za Bubléov spektakl u Areni Zagreb mogu se kupiti putem sustava ww.eventim.hr te na njihovim prodajnim mjestima.