Sin Boba Marleyja na 10. Demofestu u Banjaluci!
23. ožujka 2017.
Music Box (8730 Članci)
Podijeli

Sin Boba Marleyja na 10. Demofestu u Banjaluci!

Ky-Mani Marley, jamajkanski reggae i hip hop glazbenik, sin legendarnog Boba Marleyja, nastupit će sa svojim bendom na desetom Demofestu!

Ky-Mani će na glavnoj, “Basstion” pozornici Demofesta nastupiti u petak 21. srpnja, druge festivalske večeri, kada će predstaviti svoje posljednje studijsko izdanje. Tako će posjetitelji moći uživati u njegovim pjesmama, kao i izvanvremenskim hitovima njegovog slavnog oca, koje Ky-Mani redovno izvodi.

Kao reggae i hip hop glazbenik s Jamajke, Ky-Mani je nastavio put koji je započeo njegov otac Bob Marley. Rođen u zemlji reggaea, Ky-Mani se u ranom djetinjstvu seli u Miami i posvećuje sportu. Rastao je nesvjestan talenta koji je naslijedio od oca i svu svoju energiju je usmjerio atletici i američkom nogometu da bi ga majka kasnije navela da se okrene glazbi.

To je i učinio i nikada nije požallio.

Deseti Demofest ove godine će biti održan od 20. do 22. srpnja na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a pored Ky-Manija Marleyja do sada su potvrđeni izvođači Marky Ramone, Dubioza kolektiv, Lačni Franz, Edo Maajka, Bad Copy, Freemasons, Funkerman, a tu je i lokalna podrška bendova Sopot, Shanghai Street Fight i Važno obavještenje.

Izvor: Demofest