11. GRR FEST – drugačiji i nikad posebniji uz Ogenj, Cabaret a la Carte i Jeremiah’s!
23. lipnja 2019.
Music Box (10873 Članci)
Podijeli

11. GRR FEST – drugačiji i nikad posebniji uz Ogenj, Cabaret a la Carte i Jeremiah’s!

Za tjedan dana počinje jedanaesti po redu GRR FEST – Guerilla Rock ‘n’ Roll Festival, koji će se održati 28. i 29. lipnja u Kninu, na izletištu Marunuša, tik uz rijeku Krku. 

Prvi dan je rezerviran za djecu i njihove roditelje i kao takav je jedini na ovim prostorima. Na Mini GRR FEST-u klince i klinceze očekuje pravi cirkuski doživljaj – radionica cirkuskih izazova, ali i vatreno iznenađenje na štulama. Za dobru svirku pobrinut će se 5 dječjih bendova iz Splita, a koji djeluju pod udrugom Glazbene niti ljubavi. Drugi dan nastupaju OgenjCabaret a la Carte i Jeremiah’s!

Mjesto je ovo tragičnih ljubavi iz srednjeg vijeka i onih sretnijih iz 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća – kultno i prelijepo kninsko izletište uz Krku, podno tvrđave, koje će dušu dati za ovaj vrhunski kulturni događaj. Posebnost GRR FESTA-a je različita lokacija svake godine.

„Ove godine smo odlučili tu čast domaćina iz predivnog asortimana prirodnih ljepota Knina i okolice „predati“ našoj magičnoj rijeci Krki. Tako će posjetitelji festivala, osim vrhunske zabave, glazbe i plesa, festivalsko iskustvo začiniti boravkom u prirodi, a za one koji dolaze iz drugih gradova, ali i kninske entuzijaste, na istom području nalazit će se i kamp.“ –  poručuju iz organizacije.

Svi koji posjete Knin moći će po promotivnoj cijeni posjetiti i veličanstvenu i nezaboravnu kninsku tvrđavu – dvije osobe za cijenu jedne ulaznice (30 kn).

Foto: Petra Travinić