Whitesnake donose ovoga tjedna najveće hitove u Zagreb
1. srpnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Whitesnake donose ovoga tjedna najveće hitove u Zagreb

Grupa Whitesnake predvođena velikim Davidom Coverdaleom dolazi na zagrebački stadion Šalata u srijedu 3. srpnja u sklopu svjetske turneje “The Flesh And Blood”. Kao predgrupa nastupit će Animal Drive. Poznata je satnica nastupa i dobar dio set liste hard rock legendi.

Omiljeni zagrebački koncertni prostor na otvorenom, smješten u centru grada, ugostit će rock divove na jednom od najvećih gostovanja ovog ljeta. Whitesnake se vraćaju u Zagreb predstaviti najveće hitove iz 40 godina duge karijere, dopunjene nekim novim pjesmama. Poznata je i satnica za ovaj ljetni spektakl na otvorenom. Vrata stadiona Šalata otvaraju se u 19:00, program će otvoriti Animal Drive u 20:00. Nastup legendarnih Whitesnake planiran je točno u 21:00.

Legendarni hard rock bend bez sumnje je glazbena institucija. Predvođeni Davidom Coverdaleom, jednim od najvećih rock vokala u povijesti, Whitesnake će izvesti najveće hitove iz bogatog repertoara i predstaviti posljednji studijski album „Flesh & Blood“. Dokazujući da su s godinama oštriji, legende će u ljetno vrijeme u Zagrebu grmiti s najvećim hitovima koji su ih upisali u rock antologiju. U prilog tome govori i setlista, pa će se moći čuti vječne “Here I Go Again”, “Is This Love” i “Still Of The Night” kao i brojne druge hitove poput “Give Me All Your Love”, “Crying In The Rain” i “Slow And Easy”.

Netom nakon odlaska iz benda Deep Purple, David Coverdale je 1978. osnovao grupu Whitesnake. Jedan od najvećih rock bendova svih vremena, neumorni britanski bogovi u više od četiri desetljeća rada, 13 studijskih albuma i multi-platinastih izdanja ostaju jedan od najprepoznatljivijih bendova današnjice.

Zagrebačka heavy rock četvorka Animal Drive, koju predvodi Dino Jelusić, nastupiti kao predgrupa Whitesnakeu na velikom koncertu na stadionu Šalata.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 240 kn, dok će na sam dan koncerta iznositi 260 kn i vrijede za cijeli prostor za publiku. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr.

Foto: Ash Newell Photography