Zaokružen nikad jači line up festivala RockLive 9
1. srpnja 2019.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Zaokružen nikad jači line up festivala RockLive 9

Bend Vrulja, kao pobjednici ovogodišnjeg HGF festivala i čak 6 DJ-a zatvorili su ovogodišnji impresivan RockLive popis izvođača!

Festival na predivnom jezeru Šoderica pored Koprivnice održava se od 25. do 27. srpnja, a nakon nekoliko mjeseci najvljivanja brojnih atraktivnih imena, ovogodišnju listu priveo je kraju. Jezero Šoderica smjestilo se tek 15 minuta vožnje automobilom od grada Koprivnice, a poznato i kao „Podravsko more“ desetljećima je omiljena oaza mira i opuštanja za brojne posjetitelje. Poseban gušt boravka na ovom jezeru upravo je u vrijeme trajanja RockLive Festivala, kada ova idilična lokacija postaje i mjesto odlične zabave.

Ono što RockLive festival diže na višu razinu, svakako je velik broj izvođača koji se svakoga dana mogu kititi ulogom „headlinera“.  Čak 19 izvođača predvode Vojko VKukus, Bad Copy, Pero Defformero, TBF i Đubrivo. Posljednji najavljeni, varaždinski je bend Vrulja koji na Rocklive dolazi s titulom pobjednika HGF festivala. Osim njih, poznata su imena DJa koji su zaduženi za nezaboravan party nakon što završi koncertni program.

U petak 26.7. nastupaju DJ Haktal, DJ Press, DJ Sprhno i DJ Zlee, dok će u subotu 27.7. party do jutarnjih sati  održati DJ Kraundler i DJ Patrick Bones. Naravno, na posebnoj „Beach“ pozornici, sva tri dana festivala posjetitelji će se moći zabavljati uz već poznati RockLive Radio.

U prodaji su festivalske ulaznice koje vrijede za sva 3 dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima. Cijena ulaznice je 110kn. Na dan festivala cijena će biti 130kn i moći će se kupiti na festivalskoj blagajni. Također, dnevne ulaznice moći će se kupiti svakoga dana po cijeni od 80kn!  U cijenu ulaznice uključen je i boravak u festivalskom kampu.

Foto: Vedran Levi