IZVJEŠĆE/FOTO: Uz Geržinu i Miju život nije siv…
22. prosinca 2017.
Music Box (10949 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Uz Geržinu i Miju život nije siv…

U četvrtak, 21. prosinca posjetiteljima Adventa na Europskom trgu Igor Geržina je priuštio još jednu večer za pamćenje, ispunjenu pozitivnim emocijama, veseljem i odličnom glazbom.

Posebna gošća bila je Mia Dimšić, jedna od najvećih zvijezda mlađe generacije koja se odlično uklopila u Božićnu saksofonsku bajku. Mia i Igor su, uz poznate Mijine hitove „Život nije siv“ i „Bezimeni“, oduševili mnogobrojnu publiku izvedbama božićnih pjesama. Veliki aplauz dobili su kada su, samo uz saksofon i ukulele, izveli pjesmu „Radujte se narodi“, na kojoj je Igor gost, a nalazi se na Mijinom novom albumu božićnih pjesama.

I ovom prilikom uz Geržinu je bio vrhunski glazbeni sastav koji ga je pratio, Elvis Penava na gitari, Dubravko Vorih na basu, Jurica Leikauff na klavijaturama i Mario Klarić na bubnjevima.

Ova glazbena čarolija se nastavlja jer Igor Geržina i njegove posebne gošće nastupaju svaki četvrtak od 20 sati na Europskom trgu. Već sljedećeg četvrtka, 21. prosinca Igorova je gošća apsolutna jazz i rock diva i ‘Žena za sva vremena’, Zdenka Kovačiček.

Foto: Sanjin Kaštelan