House klasik “Music Sounds Better With You” Stardusta po prvi put dostupan na streaming platformama!
2. srpnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

House klasik “Music Sounds Better With You” Stardusta po prvi put dostupan na streaming platformama!

Utjecajni house hit tim je povodom dostupan na 12” vinilu te je po prvi put objavljen na glazbenim streaming platformama.

Za pjesmu je povodom reizdanja predstavljena i remasterirana verzija videospota. Originalno objavljena 1998. godine, „Music Sounds Better With You“ instantno je postala jedna od najpoznatijih pjesama u povijesti house glazbe. Singl je ugledao svjetlo dana prije početka ere kojom je vladao francuski duo Daft Punk te se istaknuo kao temelj francuske disco glazbe, koja je specifična po garage ritmu i korištenju disco sampleova.

U projektu Stardust djelovali su vokalist Benjamin Diamond te producenti Thomas Bangalter (Daft Punk) i Alan Braxe. Producentski se dvojac neplanirano upoznao na jednom od tuluma specifičnom za tadašnju electro scenu u Parizu, a početak njihove profesionalne suradnje obilježen je Braxeovim prvim singlom „Vertigo“.

Iako Diamond, Braxe i Bangalter nisu računali na to da će pjesma „Music Sounds Better With You“ postati globalni hit te ju nisu ni planirali objaviti, singl je u posljednja dva desetljeća postao neizbježan dio povijesti dance glazbe i brojnih klubova.

Singl „Music Sounds Better With You“ svojim je reizdanjem po prvi put postao dostupan na glazbenim streaming servisima, a dostupan je i u fizičkom izdanju, na gramofonskoj ploči.

„Music Sounds Better With You“ već je više od dvadeset godina svevremenski hit, istovremeno nostalgičan pozdrav jednoj glazbenoj generaciji i vizija budućnosti sa jasnim zadatkom: omogućiti slušatelju da uživa u glazbi.