Više od 70 najpoznatijih imena svjetske i regionalne techno i house scene dolazi na ovogodišnji Sonus!
2. srpnja 2019.
Music Box (10875 Članci)
Podijeli

Više od 70 najpoznatijih imena svjetske i regionalne techno i house scene dolazi na ovogodišnji Sonus!

Organizatori #WELOVESOUND i Time Warp festivala objavili su finalni program ovogodišnjeg Sonus festivala koji će se održati ovog kolovoza u klubovima na plaži Zrće.

Line up 7. Sonusa čini više od 70 najpoznatijih imena svjetske i regionalne techno i house scene kao i mladi hrvatski talenti.  Festival će se održati od 18 -23. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso, dok će prije samog festivala uslijediti pre-party i party otvaranja u klubu Noa.

Sonus festival, koji je 3 godine zaredom, prema izboru publike osvojio nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival elektroničke glazbe, predstavio je najbogatiji i najrazličitiji program do sad. Smješten pored prelijepog Jadranskog mora, tijekom 5 dana i 5 noći, pod otvorenim nebom pružit će posjetiteljima nezaboravo iskustvo uz izvođače svjetskog kalibra.

Posjetitelji iz čak 65 zemalja koji svake godine posjete otok Pag, prvi doživljaj Sonusa moći će doživjeti u petak, 16. kolovoza uz Hot Since 82, Mind Against i Aldo Morro b2b Mony.

Omiljeni Sonus kolektiv, FUSE iz Londona se vraća na Pag u sklopu turneje povodom njihove 10. godišnjice. Osnivač FUSE etikete Enzo Siragusa, sa kolegama Archie HamiltonomRosskom i našim Marianom Mateljanom, nastupit će na otvaranju festivala u subotu 17. kolovoza u klubu Noa.

Svjetska atrakcija Black Coffee nastupit će po prvi put na Sonusu, kao i techno producent iz Berlina koji će predstaviti svoj live – Reinier Zonneveld. Programu se se pridružili miljenici Sonus publike The Martinez Brothers, kao i sad već prijatelj festivala – Luciano. Svoj dolazak su najavili i William Djoko, Fabe i Fur Coat.

Iako Sonus svake godine predstavlja samu kremu svjetske scene, posebno je ponosan na podršku koju daje domaćoj i regionalnoj sceni koja svake godine čini čak 10% programa. Petar Dundov, Bronski, Marin Biočić i Mate Čeko predstavit će hrvatku scenu, Ian F., Valentino Kanzyani i Urban Pfeifer slovensku, a Dejan Milićević i Marko Nastić srpsku.

Ograničeni broj regionalnih ulaznica su online dostupne putem web stranice https://we-love-sound.com/tickets/ i na Entrio prodajnim mjestima.

Foto: Antonio Hant Corallo (Elephant Studio)