Antonio Bratoš i Zoe Kida u novom seksi ljetnom singlu!
4. srpnja 2019.
Music Box (9893 Članci)
Podijeli

Antonio Bratoš i Zoe Kida u novom seksi ljetnom singlu!

Antonio Bratoš ne prestaje s iznenađenjima. Dugo očekivani album najavljuje još jednim singlom, pravom ljetnom chill romantikom.

 “Dobar akord” rezultat je izvrsne suradnje s jednim od najboljih ženskih vokala na ovim prostorima. Naime, Zoe Kida koja gostuje u ovoj pjesmi točno je dala ono što joj je trebalo –  atmosferu i refren koji se pamti na prvo slušanje” – ističe Bratoš.

U spotu se kao glumica pojavljuje Sonja Veljanovski. Ova pjesma je ujedno i prva suradnja na albumu koji će imati čak tri dueta – svaki s po jednim lead vokalom benda Zemlja Gruva.

Karakterističnim baritonom i romantičnom ljubavnom tematikom, Bratoš definitivno zna pogoditi ženski senzibilitet. “Dobar akord” je pomalo strukturalno netipična pjesma i hrabra ideja za single zbog svog narativnog dijela koji slušaoca priprema na snažan refren u kojem Zoe Kida podiže pjesmu na novi nivo nježnom, upečatljivom i pjevljivom melodijskom linijom.

Pjesmi je dodatni šarm dao smooth jazz solo sjajnog Maxa Kočetova, a cijeli zvjezdani paket produkcijski je zaokružio Ivan Mirković Bambi.

Tekst i glazbu je napisao Antonio Bratoš, producent je Ivan Mirković Bambi, a režiju spota potpisuje Kosta Đuraković.