Gale (Kerber): Ne smijete propustiti dobru zabavu na Lake Festivalu
13. srpnja 2019.
Music Box (10743 Članci)
Podijeli

Gale (Kerber): Ne smijete propustiti dobru zabavu na Lake Festivalu

Lake Fest održat će se u Nikšiću u Crnoj Gori od 8. do 10. kolovoza, a nastupit će imena poput Dog Eat Doga, Kerbera, Bombaj Štamše, Artan Lilija, Nikole Vranjkovića, Željka Bebeka i drugih.

Festival je najavio i Gale iz kultnog srbijanskog hard rock benda Kerber.

Što je ono što će publika moći očekivati od vašeg nastupa na Lake festivalu?   

Gale: Publika će moći čuti veoma raspoložen bend, jer mi uživamo u svakom nastupu u Nikšiću. Svakako ćemo svirati stare dobre hitove, a bit će i par novih pjesama. Pošto je produkcija LAKE FEST-a veoma profesionalna, mi smo već pripremili jedan adekvatan nastup koji bi trebao zadovoljiti rokerski ukus posjetitelja. Imat ćemo i malo iznenađenje. Datum nastupa Kerbera je vrlo bitan za jednog od članova benda, pa je i to razlog da se vidimo i čujemo na LAKE FESTU 10. kolovoza.

Koji su vaši utisci kada se radi o Lake Fest-u?

Gale: Radi se o velikom festivalu koji odiše tradicijom. Festival je programski osmišljen i pruža mogućnost potpunog užitka, kako publike tako i sudionika. Organizacija je na visokoj razini i rado smo se odazvali pozivu. Na ovakvim festivalima pobjeđuje glazba i nevjerojatna pozitivna energija, koju ROCK*N*ROLL izaziva.

Spremate li nešto specijalno za nastup kraj Krupačkog jezera?

Gale: Svaki naš nastup je priča za sebe. I ovaj put spremamo neke detalje koji će biti samo na Lake Fest-u. Kontakt s publikom je jako bitan trenutak našeg nastupa, a toga nije nedostajalo u prošlosti. Nikšić je uvijek pokazivao naklonost i pravo gostoprimstvo prema bendu, pa i mi s pozornice pokušavamo uzvratiti dobrom svirkom i poštovanjem mnogobrojnih ljubitelja rock zvuka.

Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na festivalu?

Gale: Želim pozdraviti sve zaljubljenike ovog festivala i kažem da i ove godine ne smijete propustiti dobru zabavu. To činite za sebe, a mi ostali dolazimo ponuditi i ispuniti vaše snove svirajući muziku koju volite. Izvanredan prostor jezera Krupac je pravo mjesto za bijeg od svakodnevnice. Dobro došli na ovaj i svaki sljedeći LAKE FEST. Voli vas Kerber.