Otkriveno novih 20 imena Seasplash festivala
15. srpnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Otkriveno novih 20 imena Seasplash festivala

Za nekoliko dana Martinska, nova festivalska lokacija u srcu Dalmacije po prvi put će ugostiti Seasplash festival, čije će se 17. izdanje održati od 18. do 21. srpnja.

Seasplash festival “okupirat” će plažu i rt Martinska, tik preko puta Šibenika, svojim živopisnim pozornicama na koje će se popeti međunarodne legende dub i reggae glazbe kao što su Lee “Scratch” Perry, Adrian Sherwood, Scientist i Mad Professor, ali i niz regonalnih i domaćih imena. Glazbeni gosti i publika iz cijelog svijeta moći će uživati u četiri festivalska dana, ispunjena dobrom glazbom, dnevnim radionicama, bazzarom, u opuštenoj atmosferi po kojoj je Seasplash poznat, a poseban vizualni dojam festivala dat će i umjetnička kolonija ArtSplash. Nedavno objavljenom rasporedu na glavnoj festivalskoj pozornici – MainSplashu, sada pridružujemo i raspored DubSplash i SoundSplash pozornice te još dvadesetak novih imena.

Osim predivne nove lokacije, plaža Martinska kod Šibenika, Seasplash festival će po prvi put u svojoj 17-godišnjoj povijesti biti otvoren posebnim koncertom i to na jednoj od najljepših pozornica Jadrana – Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Tako će u srijedu, 17. srpnja 2019., na Tvrđavi nastupiti sjajni glazbenici koje predvodi New York Ska-Jazz Ensemble, uz Brain Holidays i Bass Culture Sound System.