Sting se vraća u Hrvatsku!
8. studenoga 2021.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Sting se vraća u Hrvatsku!

Cherrytree Music Company, Live Nation i Charm Music najavljuju nastup Stinga u ponedjeljak, 21. ožujka 2022. godine u Areni Zagreb, gdje će izvesti koncert u sklopu posebne turneje My Songs.

Stingov koncert My Songs bujan je i dinamičan show koji sadrži njegove najomiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere ovog 17-strukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač. Pozdravljen kao “majstorska izvedba od početka do kraja”, koncert “vodi obožavatelje na glazbeno putovanje kroz vrijeme”, s “hitovima poput “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” i “Demolition Man” i čini jedan nezaboravan događaj”. Obožavatelji također mogu očekivati ​​i pjesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle” i mnoge druge Stingove velike hitove.

Stingov najnoviji album, The Bridge, bit će objavljen u cijelom svijetu 19. studenog i prikazuje njegovu plodnu i raznoliku kantautorsku snagu. Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima. The Bridge predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n’ roll, jazz, klasična glazbu i folk. Ovaj eklektičan album obilježava tipičan Stingov pop-rock zvuk, koji se posebno dobro čuje na uvodnoj rock salvi “Rushing Water” i novi indie-pop zvuk na “If It’s Love“.

Stingova nova tjedna web TV serija, On the Bridge, nedavno je premijerno prikazana i nudi intiman uvid u svakodnevni život glazbenika dok se priprema za lansiranje svog novog albuma The Bridge. Kao posebno priznanje svojim vjernim obožavateljima, Sting izdaje novu epizodu ekskluzivno na Sting.com svakog utorka u 13 sati. Svaka epizoda je ekskluzivna za članove kluba obožavatelja 24 sata, a zatim je dostupna za širu publiku sljedeći dan od 13 sati. Na turneji Stinga će pratiti električni, rock ansambl koji uključuje Dominica Millera na gitari, Josha Freesea na bubnjevima, Rufusa Millera na gitari, Kevona Webstera na klavijaturama, Shanea Sagera na harmonici te Melissu Musique i Genea Noblea kao prateće vokale.

Specijalni gost Joe Sumner pojavljuje se na svim novonajavljenim datumima, pa tako i na zagrebačkom koncertu.

Članovi Sting’s Fan Cluba imat će priliku pristupiti ekskluzivnim ulaznicama u pretprodaji, prije šire javnosti i to posjetom na www.sting.com od srijede, 10. studenoga.
Ulaznice su u prodaji od petka, 12. studenoga, putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznica za sljedeće kategorije su: stajanje I 550 kn, stajanje II 360 kn, tribina dolje I 560 kn, tribina dolje II 390 kn, tribina dolje III 320 kn, VIP loža 830 kn, sjedala u prvim redovima 830 kn.
Za više informacija o turneji, ulaznicama i klubu obožavatelja posjetite www.sting.com.