Plaža Zlatorog u Umagu već četvrtu godinu za redom pretvara se u Pandemonium Festival
15. srpnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Plaža Zlatorog u Umagu već četvrtu godinu za redom pretvara se u Pandemonium Festival

Kulturna udruga mladih „Fobija“ već četvrtu godinu zaredom organizira trodnevni glazbeno – umjetnički festival Pandemonium koji će se održavati 8., 9. i 10. kolovoza 2019. godine na području plaže Zlatorog u Umagu.

Pored već priznatih domaćih i inozemnih bendova i izvođača, festival ugošćuje i time pruža podršku mladim neafirmiranim hrvatskim glazbenicima koji pokušavaju pronaći svoje mjesto na glazbenoj sceni.

Osim sadržajnog glazbenog programa, Pandemonium objedinjuje razne aspekte urbane kulture, vizualne umjetnosti i umjetnosti ulice (street art). U dnevne aktivnosti svake su godine uvrštene edukativne aktivnosti kao što su besplatne radionice i predavanja na temu glazbe, urbane kulture, umjetnosti, zdravlja itd. Posjetiteljima je na taj način proširena, i vremenski i sadržajno, paleta aktivnosti kojima se mogu baviti u sklopu festivala. Atraktivna lokacija neposredno uz more, a uz to i slobodan ulaz i besplatno kampiranje još su neke od karakteristika koje čine ovaj festival jedinstvenim.