VIDEO: Pogledajte spot za novi singl Jurice Pađena & Aerodroma – “Ja te jednostavno volim”
21. rujna 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

VIDEO: Pogledajte spot za novi singl Jurice Pađena & Aerodroma – “Ja te jednostavno volim”

Nakon uspjeha odličnih singlova “Od sutra ne pušim” iz 2015. i “Ispod tuša”, objavljenog krajem 2016. godine, Jurica Pađen i grupa Aerodrom objavili su novi singl “Ja te jednostavno volim” koji će se naći na njihovom predstojećem albumu u izdanju Croatia Recordsa.

Ovu su pjesmu Pađen i Aerodrom premijerno izveli na drugom Slavonija Fest CMC200 festivalu održanom 26. kolovoza u Slavonskom Brodu i njime oduševili publiku, a prošlog je tjedna singl osvojio vrh top liste najslušanijih pjesama na Drugom programu Hrvatskog radija. Interesantan spot snimljen u samo jednom kadru, u kojem se bend pretvara u nebeske leteće objekte, režirao je stalni suradnik benda Ljubo Zdjelarević.

Jedan od najboljih gitarista u regiji, legendarni Jurica Pađen, potkraj 2014. godine snimio je album “All Stars” na kojem je ugostio vrhunske glazbenike poput Branimira Štulića, Huseina Hasanefendića Husa, Massima, Nene Belana, Nikše Bratoša, Vedrana Božića i Zele Lipovače. Nakon promocije tog albuma, okrenuo se radu s matičnom grupom Aerodrom za koju je napisao i dosad snimio dva sjajna singla “Od sutra ne pušim” i “Ispod tuša” u kojem im se pridružio popularni radijski voditelj Dražen Kocijan Kocka.

Foto: Nikola Knežević