Ljetnom glazbenom poslasticom “Doin’ My Thing” PEZNT najavljuje debi album!
17. srpnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ljetnom glazbenom poslasticom “Doin’ My Thing” PEZNT najavljuje debi album!

Priznati domaći house-duo svjetskog kalibra – PEZNT, predstavlja novu pjesmu! „Doin’ My Thing” njihov je novi singl i dolazi kao fina glazbena poslastica za vruće ljetne dane pred nama! Kao poseban gost, pjesmu je otpjevao sve zamjećeniji reper iz Washingtona – Born I!

“Pjesmu su inspirirali ljeto, sunce i pozitiva te je umotana u atmosferu funk, groove i soul žanrova, što su naši vječni glazbeni utjecaji. Born I je tu nadodao svoj izuzetan flow i happy vibe priču – gdje god da idem, radim svoju stvar i sretan sam s tim“, otkrivaju PEZNT. U kreiranju pjesme zaslužan je i Davor Devčić – Daga, koji je svojom instrumentalizacijom pridonio stvaranju njenog disco  prizvuka.

Osim što obogaćuje svaku playlistu i plesni podij ljeta, pjesma „Doin’ My Thing” ujedno je i prvi komadić zvuka njihovog iščekivanog debitantskog studijskog albuma. Naslova „Paid in Full”, izdanje će biti objavljeno ove jeseni putem Blacksoul Music etikete i na jednom mjestu će okupiti kreativnost, iskustvo i znanje ovog cijenjenog regionalnog house dua!

S objavom novog ljetnog singla, pred PEZNT-om je i radno ljeto ispunjeno nastupima diljem Europe – 26. srpnja u Moskvi, 16. kolovoza u Sarajevu, 24. kolovoza u Pragu, a svakako su interesantni i njihovi nastupi na svim pozornicama ovogodišnjeg izdanja rasprodanog festivala Defected Croatia, koji se u kolovozu održava u Tisnom te nastup 17. kolovoza u Šibeniku, kada će imati izvanrednu priliku nastupiti neposredno prije Fatboy Slima, u sklopu ljetnog partyja Project Vojarna!

Uz originalnu verziju, singl „Doin’ My Thing” prate i dva klupski orijentirana remixa, za koje su se pobrinuliRe:Tide – talijanski trio kojeg čine DJ-evi Patrizio Mattei, Danny Omich i Andrea Prezioso, a koji na svjetskoj sceni kotira vrlo visoko u disco-house žanru te Gettoblaster, sve zamjećeniji house-duo iz Chicaga! Upravo su s Gettoblaster remixom dosegnuli i Top 10 relevantnog Beatport Hype charta!

Ako do sada već niste upoznati s ovim hrvatskim dvojcem, koji slovi za ponajbolji regionalni “izvozni house proizvod”, PEZNT čine Blacksoul i Mark de Line, dvojica iskusnih producenata s dugogodišnjim samostalnim karijerama, pravog imena Tom Pasanec i Dejan Marković.

Zajedničku priču započeli su 2015. godine, prema ideji i inicijativi Blacksoula, koji je predložio Marku de Lineu, tada izvođaču potpisanom za njegov Blacksoul Music label, da krenu raditi na glazbenom projektu kojem je jedini cilj dobra zabava. Već 2016. predstavili su se izdanjem na kompilaciji poznate Toolroom etikete Marka Knighta, a od tada su autorski materijal i remixeve objavili za priznate svjetske diskografske kuće, kao što su Dirtybird, Strictly Rhythm, Defected Records, Glasgow Underground, Atlantic Records / Big Beat, Universal Music…

Foto: Promo