Beyoncé predstavila egzotičan video spot za pjesmu “Spirit” inspiriran “Kraljom lavova”
18. srpnja 2019.
Music Box (9875 Članci)
Podijeli

Beyoncé predstavila egzotičan video spot za pjesmu “Spirit” inspiriran “Kraljom lavova”

Pogledajte predivne egzotične kadrove inspirirane filmom “Kralj lavova” i ljubavlju prema Africi u novom spotu Beyonce „Spirit“.

Album „The Lion King: The Gift“ izlazi u petak kada u odabrana kina, uključujući i američka, dolazi i film. Uz originalnu glazbu Beyoncé, na albumu se pojavljuje još i nekoliko gostiju, primjerice: Jay Z, Pharrell, Childish Gambino, Kendrick Lamar, vodeći afrički umjetnici i mnogi drugi.

„Ovo je zvučno kino”, kaže Beyonce. “Ovo je novo iskustvo storytellinga. Željela sam više od kolekcije pjesama koje je inspirirao film. Ovo je mješavina žanrova i suradnji koje ne čine jedan zvuk. Na to je utjecalo sve, od R&B, pop, hip hop i Afro Beat zvuka.”, ističe Beyonce i napominje:

„Svaka pjesma je odraz storytellinga koji koji daj eslušatelju priliku da zamisli svoju sliku dok sluša novu suvremenu interpretaciju. Bilo je važno da glazbu samo ne izvode najzanimljiviji i najtalntiraniji umjetnici već da je produciraju najbolji afrički producenti. Autentičnost i srce su mi važni.”