“How Do You Sleep?”, nova ljetna himna Sama Smitha!
19. srpnja 2019.
Music Box (8718 Članci)
Podijeli

“How Do You Sleep?”, nova ljetna himna Sama Smitha!

Planetarno popularan pjevač i dobitnik četiri nagrade Grammy nastavlja nizati singlove koji obilježavaju godinu.

Nakon što je ove zime predstavio „Dancing With A Stranger“, koja je u međuvremenu postigla platinastu nakladu, Sam je svoje obožavatelje razveselio emocijama nabijenom ljetnom himnom „How Do You Sleep?“. Pjevač je „How Do You Sleep?“ na društvenim mrežama službeno najavio prošlog tjedna. Uz njega, pjesmu supotpisuju Savan Kotecha (Ariana Grande, Katy Perry, Maroon 5), Max Martin (Britney Spears, Katy Perry, The Weeknd) i ILYA (Jennifer Lopez, Jessie J, Ellie Goulding). Za pjesmu je predstavljen i službeni spot koji je režirao Grant Singer (Taylor Swift, Ariana Grande.

„Ove godine se i privatno i glazbeno osjećam slobodno. Izvrsno sam se zabavio kreirajući ovu pjesmu, kao i prateći video. Vrijeme je da zaplešemo, dragi moji“, otkrio je Sam Smith svoje dojmove o novom izdanju.

Sam Smith jedan je od najpopularnijih britanskih glazbenika svih vremena. Široj se publici predstavio 2014. godine debitantskim albumom „In The Lonely Hour“ i hitovima „Money On My Mind“, „Stay With Me i „I’m Not The Only One“. Drugi album naziva „The Thrill Of It All“ objavio je 2017. godine. Album je promovirao na istoimenoj turneji za koju je ukupno kupljeno više od milijun ulaznica. Ako se osvrnemo na brojke, do sada je u svojoj karijeri prodao više od 22 milijuna primjeraka albuma diljem svijeta, imao ukupno sedam UK #1 singlova – uključujući i bondovsku pjesmu „Writing’s On The Wall“, koja je njemu i njegovom timu donijela i Oscara!

Foto: Maddie West