Poslušajte nikad objavljenu verziju pjesme “Bomber” grupe Mötorhead!
24. srpnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Poslušajte nikad objavljenu verziju pjesme “Bomber” grupe Mötorhead!

Motörhead su na gaži u Le Mansu u Francuskoj 1979. godine održali koncert i izveli među ostalim i njihov punk metal hit “Bomber” koji se sada može poslušati u sklopu novog box seta koji će se fokusirati na sve ono što je bend do sada napravio.

Kako piše Rolling Stone magazin, video clip prikazuje Lemmyja Kilmistera kako luduje na pozornici i zamahuje vratom svojeg basa, dok su gitarist Fast Eddie Clark i bubnjar Philthy Animak Taylor zaslužni za održavanje ovog atomskog punk metal pogona. Na kraju Kilmister usmjerava glavu svoje gitare prema publici i simulira ispucavanje metaka.

Ova snimka pojavit će se na nadolazećem box setu 1979 na kojem se nalaze albumi “Overkill” i “Bomber” tiskani na 180-gramskom vinilu zajedno s dvostrukim live albumima s njihove turneje iz 1979. godine. Uključen je i glazbeni magazin od 40 stranica nazvan Mëlody Breaker s do sada neobjavljenim fotografijama i novim intervjuima iz tog razdoblja. Tu je i još jedan LP, sedam inčni “No Class”, “Bomber” tour program, “Overkill” knjiga tonskih zapisa, kao i kolekcija bedževa, a sve dolazi u crnom bajkerskom jacket boxu.

Box set izlazi 25. listopada.