Željko Bebek najavio veliki koncert u Lisinskom!
29. srpnja 2019.
Music Box (9874 Članci)
Podijeli

Željko Bebek najavio veliki koncert u Lisinskom!

Željko Bebek, istinska živuća legenda, nepresušan je izvor hitova koji ne izlaze iz radijskog etera, bilo da se radi o kultnim evergrinima ili najnovijim zaraznim singlovima.

Njegovi se nastupi uživo prepričavaju godinama, a onaj koji priprema 23. studenoga u Lisinskom, bit će zasigurno jedan veliki događaj za pamćenje. Najblistaviji dani legendarnog Bijelog dugmeta, prema mišljenju mnogih kritičara, bili su upravo oni kad je Željko Bebek bio za mikrofonom. Nekoliko desetljeća nakon toga, Bebeka i dalje vjerno slušaju i neke nove generacije, čemu svjedoče milijunski pregledi na YouTubeu njegovih aktualnih hitova, kao što su „Ono nešto naše“, „Gdje sam bio“, „Prvak svijeta“, „Ja po kafanama“ uz mnogo drugih zaraznih pjesama iz njegova bogatog višegodišnjeg opusa. Najnoviji singl “Sto sam dana pio” predstavio je na CMC festivalu u Vodicama.

Od prvog solo albuma “…skoro da smo isti”, objavljenog 1978. godine, do danas, Željko Bebek objavio je dvanaest studijskih albuma, a njegovi dosad najveći hitovi objedinjeni su u posebnom luksuznom izdanju Croatia Recordsa “Antologija / Bebek / 40 godina”.

“Ono nešto naše” trinaesti je i još aktualan studijski album, objavljen 2017., koji nastavlja Bebekovu glazbenu putanju s pjesmama koje će biti na nekoj novoj antologiji. Istoimenom je turnejom prošle godine ostvario impresivan uspjeh te napunio najveće koncertne prostore u Hrvatskoj. Sada je i Lisinski došao na red, u kojem će popularni glazbenik trosatnu glazbenu priču podići na novu razinu.

Prepoznatljiva boja glasa, jedinstven karakter i neodoljiv šarm Bebeka su obilježili kao jednu od najvažnijih i najutjecajnijih ličnosti glazbene scene, uz koju je vrhunska zabava na svakom nastupu zajamčena.

Ulaznice po cijeni od 140/170/200/230 kn moguće je najaviti online na www.lisinski.hr te na blagajni Dvorane.

Foto: Marin Franov