Katy Perry opjevala bivše ljubavnike i njihovu komunikaciju nakon prekida!
9. kolovoza 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Katy Perry opjevala bivše ljubavnike i njihovu komunikaciju nakon prekida!

Katy Perry ne prestaje s predstavljanjem novog materijala. Nakon uspješnih ovogodišnjih suradnji s velikim imenima kao što su Zedd i Daddy Yankee te predstavljanja vlastitog singla “Never Really Over”, danas je objavila i novi singl “Small Talk”.

Katy Perry je novu pjesmu neko vrijeme najavljivala na svojim društvenim mrežama, a sad je napokon dostupna obožavateljima širom svijeta. Jacob Kasher Hindlin, Johan Carlsson i Charlie Puth su, uz pjevačicu, autori ove pjesme koja se svojom temom naslanja na njen posljednji singl “Never Really Over”. Novi singl govori o tome na koji način komuniciraju osobe koje su bivši ljubavnici te kako se njihovi razgovori nakon prekida fokusiraju na neugodno čavrljanje.

Pjesma je dobila i prigodan lyric video koji pokazuje muškarca i ženu te njihovo ponašanje nakon prekida ljubavne veze.

Katy Perry je status globalne zvijezde stekla 2010. godine zahvaljujući albumu “Teenage Dream”, dok je njen album “PRISM” na kojem su se našli hitovi “Dark Horse”, “Roar” i “Firework” prodan u čak 12 i pol milijuna primjeraka diljem svijeta. Glazbenica je do danas prodala više od 45 milijuna albuma te skupila više od 35 milijardi streamova.