Stigao je dokumentarac koji brani Michaela Jacksona i opovrgava optužbe za pedofiliju!
15. kolovoza 2019.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Stigao je dokumentarac koji brani Michaela Jacksona i opovrgava optužbe za pedofiliju!

Objavljen je još jedan dokumentarni film o kralju popa, Michaelu Jacksonu, a ovoga puta ne predstavlja nam dokaze protiv Jacksona, nego odbacuje sve optužbe vezane uz pedofiliju.

“Chase the Truth” je čista suprotnost filmu “Leaving Neverland” koji je nedavno prikazan i koji se temelji na svjedočenjima Wadea Robsona (36) i Jamesa Safechucka (41). Obojica su tvrdili da je ih ja Jackson seksualno zlostavljao dok su bili djeca. Zbog toga je na nekim radijskim postajama zabranjeno puštati njegove pjesme.

Kao odgovor stigao je dokumentarac “Chase the Truth” objavljen na raznim digitalnim servisima. Govori o pravnim borbama ove svjetske zvijezde. Bliski prijatelji, bivše osoblje i razni istraživači stvorit će intimni portret Michaela Jacksona i njegovog kompliciranog svijeta te tako odbaciti sve seksualne optužbe koje mu se bacaju na stol. U filmu svjedoče bivši zaštitar Matt Fiddes i glumac Mark Lester, a koji tvrde kako su svjedočenja spomenute dvojice iz filma “Leaving Neverland” izmišljene i kako je to sve rađeno zbog novca. Takvo mišljenje ima o biograf Jacksona, Mike Smallcombe koji je zaključio – “uvijek se sve vrti oko novca”.

Foto: MJJ Productions