ARLA festival za kraj ljeta u Đakovo dovodi Porto Morto, Antenat, Seven That Spells…
17. kolovoza 2019.
Music Box (9562 Članci)
Podijeli

ARLA festival za kraj ljeta u Đakovo dovodi Porto Morto, Antenat, Seven That Spells…

U Đakovu će krajem kolovoza u sklopu Đakovačkog kulturnog ljeta biti održan ARLA festival i to deveti po redu.

Festival organizira Udruga za promicanje urbane kulture ARLA u suradnji s Gradom, a i ove godine ljubitelje urbane kulture, ali i druženja u prirodi očekuje niz poslastica, dok će se najveći dio programa održati u prirodnoj oazi u samom centru grada – Strossmayerovom perivoju. Tako će kroz gotovo tjedan dana trajanja festivala, sugrađani i ostali posjetitelji imati priliku uživati u raznim radionicama, kazališnoj predstavi te kvalitetnom glazbenom programu.

Program festivala počinje u utorak 20.8. kazališnom predstavom i svirkom u Rock baru King od 20.00 sati. Svojom predstavom „Nema panike“ predstavit će se lokalna amaterska kazališna skupina „Prva proba“ koja je predstavu premijerno odigrala na posljednjem ReArt festivalu u Osijeku, a nakon predstave slijedi glazbeni dio večeri – svirka Gypsy Swing Banda.

U srijedu vas očekuje radionica kozmetike, a u četvrtak piknik roditelja s djecom i mala škola jahanja, dok će se u petak održati radionica za djecu i u subotu radionica izrade mobila. Navečer slijedi glazbeni program, a na pozornici u Strossmayerovom parku od 20 sati nastupaju Porto Morto, Antenat, Vanja i Nešvil Funk i Seven That Spells.

Uz nastupe bendova, publika će uživati i u nastupu Gabrijele Brletić Magmatikke, performerice s vatrom i LED poi-om, vrstom žonglerske tehnike, te akrobacijama Tricycle Traume.

Foto: Nikola Knežević