Nakon Slavonije Josipa Lisac osvojila i Istru te najavila novi singl!
20. kolovoza 2019.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

Nakon Slavonije Josipa Lisac osvojila i Istru te najavila novi singl!

Glazbena diva Josipa Lisac i u šestom desetljeću aktivnog djelovanja osvaja srca publike. I ovo ljeto bez Josipe ne može proći pa je tako početkom kolovoza održala neponovljivi nastup na Ferragosto JAM festivalu u Orahovici te je upravo njezin nastup bio i najposjećeniji u četiri dana festivala.

Novi susret s Josipom i njezinom svevremenskom glazbom publika je imala u jedinstvenom prostoru starog rimskog kamenoloma u istarskom Vinkuranu. Održala je koncert koji je zatvorio ovogodišnji Festival Rocks & Stars @ Cave Romane. Kao i na prethodnim live nastupima i ovaj je otvorila posebnom izvedbom pjesme “Make Up” s Bornom Šercarom, a potom su se nizali i nezaboravni hitovi “O jednoj mladosti”, “Danas sam luda”, “Živim po svom”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Magla”, “Tebi putujem”, “Boginja” i drugi koji ispunjeni njezinim i životom ljudi oko sebe nastavljaju svoj put prema srcima mnogobrojnih obožavatelja.

Nakon koncerta u Vinkuranu Josipa 7. rujna nastupa na Hvaru, a već je najavljen i veliki koncert u beogradskom Sava centru 14. veljače sljedeće godine. Osim koncertnih aktivnosti Josipa najavljuje uskoro i izlazak novog singla.

Jedna od najvećih glazbenih ličnosti u povijesti glazbe naših prostora i diskografski je aktivna već pet desetljeća, a krajem prošle godine objavila je CD i Blu-ray izdanje “Josipa Lisac from Croatia Records Studio…tu u mojoj duši stanuješ…”. Ove godine izdanje je objavljeno i na vinilu. Sva izdanja dostupna su u našim prodavaonicama i online u webshopu Croatia Recordsa.

Foto: Mare Milin