“Daydreaming”, novi singl Milky Chancea kao najava novog albuma
26. kolovoza 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Daydreaming”, novi singl Milky Chancea kao najava novog albuma

U novoj pjesmi “Daydreaming” skupini Milky Chance pridružila se Tash Sultana, sve zamjećenija talentirana australska kantautorica, koja je pjesmi dala specifičnu notu.

Oduševljenje suradnjom ne kriju niti Clemens Rehbein i Philipp Dausch, koji čine Milky Chance, iskreno ističući kako je za njih ova suradnja ‘bila ispunjenje sna’. Nekoliko riječi o novoj pjesmi je otkrio i Clemens: “Pjesma ne govori o običnom sanjarenju, već o viziji u kom smjeru bi stvari mogle krenuti, gdje bi mogao ići. Govori o onim mehanizmima koji se pokrenu kada ne znaš kako se nositi s realnošću.”

Clemens Rehbein i Philipp Dausch, dvojica dugogodišnjih prijatelja koji čine ovaj uspješni duo, svjetski uspjeh postigli su već objavom debi-albuma „Sadnecessary“, 2013. godine, na kojem se nalazi i dobro poznati singl „Stolen Dance“. U samo nekoliko mjeseci postali su jedna od najvećih indie pop senzacija u Europi, a ubrzo i preko oceana. U rekordnom roku zasjeli su na vrhove europskih glazbenih ljestvica, a našli su se i na Billboard Top 200 listi. Otisnuli su se na svjetsku turneju, rasprodali njujorški Bowery Ballroomi i nastupali u legendarnom Red Rocks amfiteatru. Gostovali su u poznatim TV emisijama kod Jimmyja Kimmela i Jimmyja Falona, osvojili nekolicinu nominacija i nagrada te u manje od tri godine postali globalni pop fenomen.

Album “Mind The Moon” bit će njihovo treće po redu studijsko izdanje, a zasada su otkriveni naslovnica i datum objave. Više detalja o samom izdanju, kao i datumi njihove koncertne turneje bit će objavljeni naknadno.

Foto: Promo