Sjajna Britanka Emeli Sandé ima novi album – “Real Life”
19. rujna 2019.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Sjajna Britanka Emeli Sandé ima novi album – “Real Life”

Nagrađivana glazbenica Emeli Sandé objavila je dugoočekivano, novo studijsko izdanje naziva „Real Life“. Treći album popularne glazbenice označava novo poglavlje u njenom životu te nam donosi glazbu koja osnažuje i isijava samopouzdanje.

Kako je istaknula glazbenica, ovaj je album nastao s ciljem da ljudima pruži nadu i samopouzdanje: „Posebice ljudima koji su marginalizirani, zaboravljeni ili pod sveprisutnom opresijom. Želim da ovaj album iznova svakom slušatelju daje posebne moći i novu dozu energije. Emeli je na albumu „Real Life“ surađivala s talentiranim timom koji su činili Salaam Remi (Toni Braxton, Fugees), James Poyser (The Roots, Erykah Badu) i Troy Miller (Laura Mvula).

Na albumu se našlo 11 pjesama koje su inspirirane različitim žanrovima. Tako će publika imati priliku poslušati Emeli u akustičnom izdanju, ali i u soul i disco ambijentu. U takvoj raznolikosti sadržana je univerzalna poruka: „S ovim sam albumom točno znala što želim reći i napraviti. To me iskustvo učinilo sretnijom i obogatilo samopouzdanjem i ljubavi prema samoj sebi.“, otkrila je glazbenica.

Publika je do sad već imala priliku poslušati pjesme kojima je Emeli najavila izdanje. To su „Sparrow“, „Shine“, „You Are Not Alone“ i „Extraordinary Being, u čijem su se službenom spotu našli isječci iz popularnog filma X-Men: Dark Phoenix:

S više od 340 milijuna pregleda spotova, 19 milijuna prodanih singlova, više od šest milijuna prodanih albuma i tri singla koja su se našla na prvom mjestu u Ujedinjenom Kraljevstvu, Emeli Sandé je uvjerljivo osvojila glazbenu industriju i srca publike. Njeno debitantsko izdanje nazvano „Our Version of Events“ bilo je najprodavanije izdanje 2012. godine, a njime je Emeli ostvarila još jedno veliko priznanje, oborivši 50 godina stari rekord The Beatlesa za najviše uzastopnih tjedana u Top 10 najslušanijih albuma. Do danas je osvojila brojna priznanja, među kojima se ističu četiri Brit Nagrade.

Popis pjesama:
Human
Love To Help
You Are Not Alone
Shine
Sparrow
Honest
Survivor
Extraordinary Being
Same Old Feeling
Real Life
Free As A Bird